Nibe blinkt uit in duurzame en energie-efficiënte klimaatoplossingen. Het resultaat van tientallen jaren ervaring en duizenden uren productontwikkeling. Het brede productassortiment biedt alle mogelijkheden om te koelen, verwarmen en ventileren.

Offerte aanvraag Meer informatie

HYBRIDE WARMTEPOMPEN NIBE

Vanaf € 5.900,-

Onttrekt warmte aan de buitenlucht

Een NIBE hybride warmtepomp onttrekt net als een lucht/water warmtepomp warmte aan de buitenlucht. Hij werkt samen met elk merk en type cv-ketel. De warmtepomp levert daarbij tot 100% van de benodigde warmte voor je verwarming, terwijl je cv-ketel warmtapwater bereidt. Ook kan de NIBE hybride warmtepomp actief koelen.

Lees verder

WATER | WATER WARMTEPOMPEN

Prijs op aanvraag

Zonnewarmte uit de aardbodem

Een water/water warmtepomp van NIBE maakt gebruik van zonnewarmte die in de aardbodem is opgeslagen. Je creëert met een water/water warmtepompinstallatie van NIBE een optimaal binnenklimaat doordat je huis niet alleen wordt voorzien van verwarming en warmtapwater, maar in de zomer ook van koeling. NIBE is een toonaangevende speler op het gebied van inverter-technologie, heeft …

Lees verder

LUCHT | WATER WARMTEPOMPEN

Vanaf € 8.900,-

Warmte uit de buitenlucht

Een lucht/water warmtepompinstallatie van NIBE onttrekt warmte aan de buitenlucht om je huis op een duurzame manier te voorzien van verwarming, koeling en warmtapwater. Een lucht/water warmtepompinstallatie bestaat uit een buitenunit, een binnenunit en/of een regelunit met een losse boiler.

Lees verder

VENTILATIELUCHT | WATER WARMTEPOMPEN

Vanaf € 2.400,-

Energie uit warme ventilatielucht

Een ventilatielucht/water warmtepomp van NIBE wint energie terug uit de warme ventilatielucht van je huis, eventueel aangevuld met buitenlucht. Het is een kant-en-klare, energiezuinige oplossing voor het leveren van verwarming, ventilatie en warmtapwater aan woningen en appartementen met een vloeroppervlak tot 200m2.

Lees verder

Onze topmerken

Contact

Op zoek naar meer duurzame systemen?