ONZE TOPMERKEN

Onze topmerken…, uw garantie voor kwaliteit en perfect maatwerk!

Warmtepomp-Advies werkt uitsluitend met topmerken. Daardoor kunnen wij in elke behoefte voorzien. De installatie van een warmtepomp is een complex proces en kan niet zomaar eenvoudig gedaan worden. Warmtepomp-Advies installeert en levert inbedrijfstelling, garanties, onderhoud en service. Warmtepomp-Advies adviseert en begeleidt ook graag uw project, met erg veel plezier en tegen zeer concurrerende kosten.
Klik logo voor prijzen en productinformatie!

Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen, biedt Daikin betrouwbare en innovatieve klimaatoplossingen met een hoog rendement voor een optimaal comfort. Onze warmtepompen zijn ontworpen voor Europa en het hele jaar door geschikt voor elk Europees klimaat.

Dankzij tientallen jaren ervaring en duizenden uren productontwikkeling biedt Nibe een breed productassortiment met moderne en energiezuinige warmtepompen, speciaal voor jou en je woning. Hoe je ook woont en wat je energiebehoeften ook zijn: Nibe zorgt voor het perfecte binnenklimaat.

Het Deense Nilan heeft meer dan 45 jaar ervaring met ventilatie, warmtepompen en warmtepompboilers. Zij ontwikkelen en produceren hoogwaardige en energiezuinige systemen met als kenmerk comfort, kwaliteit en duurzaamheid voor elke woning, appartement of kantoor. De Compact P is als één van de weinige systemen ter wereld Passief huis gecertificeerd!

De nieuwste technologie van Panasonic biedt u een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Tot 80% energiebesparing doordat de energie uit de buitenlucht wordt gehaald en er geen fossiele brandstof nodig is voor de warmtevoorziening van uw huis.

Met meer dan 100 jaar ervaring staat Hitachi garant voor een goed ontwikkelde technologie en leidende energie-efficiëntie. Hitachi hecht grote waarde aan eenvoudige bediening doordachte ontwerpen van warmtepompen, waardoor tijd wordt bespaard bij de installatie/bediening en het onderhoud.

Mitsubishi Electric is wereldleider op het gebied van warmtepomp- en airconditioningsystemen. Vanwege de zeer verschillende klimaatomstandigheden in Japan ontwikkelt Mitsubishi geavanceerde en toch duurzame machines en systemen die weinig energie verbruiken, met minimale gevolgen voor het milieu.