Over ons

Bij Warmtepomp-Advies bent u verzekerd van transparant en onafhankelijk advies, afgestemd op uw budget. Maar u kunt ook bij ons terecht voor levering van apparatuur zoals warmtepompen, de installatie daarvan en onderhoud. Ons doel: uw duurzame oplossing realiseren tegen een verantwoord budget en een redelijke terugverdientijd.

Onze producten

Warmtepomp-Advies is - de naam zegt het al - gespecialiseerd in warmtepompen, waarbij we bewust alleen kiezen voor kwaliteitsmerken als Nilan, Nibe en Daikin. Alleen het beste rendement! Maar we helpen u graag op weg naar totale verduurzaming en rendementsverbetering van uw woning. Wij bieden u een totaalconcept waarin we een breed scala oplossingen meenemen: afgiftesysteem, ventilatie, klimaatsystemen, zonnepanelen , airconditioning, warmteverliesberekening en meer. U weet dan zeker dat alle componenten op elkaar afgestemd zijn voor de juiste werking.

Uw totaalpartner

De installatie van een warmtepomp, airco of zonnepaneel vergt veel aandacht en vooral kennis. Daarom is een goede voorbereiding enorm belangrijk. Tijdens ons adviestraject wegen wij alle aspecten, die van belang zijn voor uw verwarmingsconcept zorgvuldig af. Op basis daarvan komen we tot een sluitend advies en plan van aanpak. Bij dit proces worden onze specialistische partners nauw betrokken om uiteindelijk een optimaal resultaat te bereiken.

Wij werken uitsluitend met een netwerk van ervaren en gespecialiseerde partijen binnen ons netwerk. De installatie van een warmtepomp is een complex proces en kan niet zomaar eenvoudig gedaan worden. Daarom is goed vakmanschap uitermate belangrijk en tevens uw garantie voor een perfecte inbedrijfstelling, onderhoud en service. Warmtepomp-Advies adviseert en begeleidt ook graag uw project, met erg veel plezier en tegen zeer concurrerende kosten.

Contact

Onze adviseurs en installateurs helpen u graag en goed op weg!