Riante bestaande vrijstaande villa (Aalsmeer)

Aan de vlinderlaan in Aalsmeer hebben wij in 2020 deze bestaande vrijstaande woning van 2013 met een gasverbruik van 2500 m3/jaar gasloos en energie neutraal gemaakt.

Warmtepomp-Advies heeft dit project geheel verzorgd, er is een warmteverlies berekening gemaakt en aan de hand van de berekening is het elektra verbruik en benodigd vermogen van de warmtepomp berekend.

Hieruit kwam naar voren dat er een vermogen benodigd is van totaal 8 kW bij -10°C buiten temperatuur. Wij hebben een NIBE lucht water warmtepomp van 8 kW met een SMO S40 regelunit en een losse 300 liter warmwater boiler inclusief een los elektrische back-up heater van 9 kW geinstalleerd.

Om de woning energieneutraal te maken hebben wij aanvullend 30 pv panelen van Jinko Solar deep black van 350 Wp gemonteerd. Aangesloten op een Solar Edge omvormer.

Bekijk ook

Nieuwbouw 2 onder 1 kap woning (Veenendaal)

In Veenendaal hebben wij in 2021 een 2 onder 1 kap woning de beide woningen voorzien van de complete werktuigbouwkundige installatie inclusief benodigde werktekeningen en berekeningen. Voor de warmte/koude opwekking hebben wij gekozen voor een Daikin Altherma 3 8 kW lucht/warmtepomp met een all-in one unit en een warmwater boiler van 230 liter. De installatie …

Bekijk project

Geschakelde Houtskelet Studios (Toekomststraat, Almere)

Op 30 minuten rijden van Amsterdam bevindt zich Oosterwold, een landelijk gebied net buiten de stadsgrenzen van Almere. Oosterwold is een voorbeeld van een plek waarbij toekomstige bewoners de unieke kans krijgen om hun eigen droomhuis te creëren op een zelf uitgekozen stuk land. Dit project zijn twee woningen in spiegelbeeld met dezelfde oppervlaktes en …

Bekijk project

Contact

Onze adviseurs en installateurs helpen u graag en goed op weg!