Subsidieregelingen | Leningen

Warmtepomp-Advies en subsidieregelingen | leningen

Subsidies en duurzaamheidslening

Verduurzaming wordt door de overheid gestimuleerd met onder andere subsidies en een lager btw-tarief bij woningisolatie. Voor warmtepompen kan er gebruik worden gemaakt van de InvesteringsSubsidie Duurzame Energie (ISDE) voor zowel particulieren en de klein zakelijke markt. Ook worden subsidies door gemeentes en soms provincies aangeboden, dit kan lokaal verschillen.
Voor de zakelijke markt bestaat er ook een Energie Investeringsaftrek (EIA), mits de onderneming winst maakt.

Leningen

Er zijn ook een duurzaamheidsleningen beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijk rentepercentage. Zo kunt u via het Warmtefonds al 25.000 euro lenen voor maar 2%!  Hiermee kunt u een warmtepomp plaatsen, uw huis isoleren, de vloer isoleren, dak- en spouwmuur isoleren, zonnepanelen plaatsen en andere duurzame aanpassingen aan je huis verbouwen.

Verduurzamen is weliswaar een investering, maar door slim om te gaan met alle opties kunnen verduurzamingsplannen  heel interessant zijn en ook worden uitgevoerd. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en laat u verrassen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of mail ([email protected]) of bel 085 0023334.