Cookie

COOKIE VERKLARING 

De besloten vennootschap Duurzaam Klimaatconcept B.V.

Versie juli 2020

Inleiding

Op onze website’s maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek wederom naar onze servers teruggestuurd worden. Graag lichten wij toe wat dit voor u betekent.

Gebruik van permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u(w browser) herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal naar uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen. Op die manier maakt u prettiger gebruik van onze website. Deze permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

De verzamelde gegevens zijn anoniem en worden voor statistische doeleinden gebruikt. Denk hierbij aan domeinen, datum en tijd van oproepen of aanvragen, doorverwijzende internetsites en andere parameters in de URL’s. Wij kunnen deze gegevens deze niet herleiden tot een pc of individu. Deze cookies slaan geen informatie op over persoonlijke gegevens.

Gebruik van functionele cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van onze website u hebt bezocht. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookie heeft tot doel de website goed te laten werken. Deze cookies bevatten elke keer dat u de website bezoekt een ander, tijdelijk nummer.

Wij gebruiken tevens een cookies om te controleren of uw (mobiel) apparaat, JavaScript ondersteunt. JavaScript zorgt er onder meer voor dat u uitklapmenu’s ziet op de website. Als uw apparaat geen JavaScript ondersteunt, wordt de website niet op de juiste manier weergegeven.

Deze cookie worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van onszelf

Wij gebruiken zogeheten tracking cookies om een profiel over u op te bouwen. Met uw toestemming plaatsen wij een cookie op uw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Tracking cookies van onze adverteerders

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op uw (mobiele) apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van uw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor uw zijn.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Facebook 

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook en Instagram. Instagram is een dochteronderneming van Facebook Inc. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook Inc. zelf afkomstig is. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook Inc. (welke regelmatig kan wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook Inc. en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Facebook Inc. en Google LLC. stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

U hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze Privacy Verklaring. Het voornoemde recht geldt dus ook voor persoonsgegevens die verkregen zijn door cookies. Wanneer u een verzoek indient, mogen wij van u vragen dat u zich identificeert. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden

Op onze website worden tracking cookies geplaatst door derden, die onder meer via onze website advertenties aan u vertonen. Deze cookies kunt u verwijderen of permanent blokkeren via uw browserinstellingen.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:

  • www.consumentenbond.nl/internet-privacy/wat-zijn-cookies
  • www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen
  • https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies
  • https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/internet/cookies

COOKIE VERKLARING 

De besloten vennootschap Duurzaam Klimaatconcept B.V.

Versie juli 2020

Inleiding

Op onze website’s maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek wederom naar onze servers teruggestuurd worden. Graag lichten wij toe wat dit voor u betekent.

Gebruik van permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u(w browser) herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal naar uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen. Op die manier maakt u prettiger gebruik van onze website. Deze permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

De verzamelde gegevens zijn anoniem en worden voor statistische doeleinden gebruikt. Denk hierbij aan domeinen, datum en tijd van oproepen of aanvragen, doorverwijzende internetsites en andere parameters in de URL’s. Wij kunnen deze gegevens deze niet herleiden tot een pc of individu. Deze cookies slaan geen informatie op over persoonlijke gegevens.

Gebruik van functionele cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van onze website u hebt bezocht. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookie heeft tot doel de website goed te laten werken. Deze cookies bevatten elke keer dat u de website bezoekt een ander, tijdelijk nummer.

Wij gebruiken tevens een cookies om te controleren of uw (mobiel) apparaat, JavaScript ondersteunt. JavaScript zorgt er onder meer voor dat u uitklapmenu’s ziet op de website. Als uw apparaat geen JavaScript ondersteunt, wordt de website niet op de juiste manier weergegeven.

Deze cookie worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van onszelf

Wij gebruiken zogeheten tracking cookies om een profiel over u op te bouwen. Met uw toestemming plaatsen wij een cookie op uw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Tracking cookies van onze adverteerders

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op uw (mobiele) apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van uw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor uw zijn.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Facebook 

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook en Instagram. Instagram is een dochteronderneming van Facebook Inc. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook Inc. zelf afkomstig is. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook Inc. (welke regelmatig kan wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook Inc. en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Facebook Inc. en Google LLC. stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

U hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze Privacy Verklaring. Het voornoemde recht geldt dus ook voor persoonsgegevens die verkregen zijn door cookies. Wanneer u een verzoek indient, mogen wij van u vragen dat u zich identificeert. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden

Op onze website worden tracking cookies geplaatst door derden, die onder meer via onze website advertenties aan u vertonen. Deze cookies kunt u verwijderen of permanent blokkeren via uw browserinstellingen.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:

  • www.consumentenbond.nl/internet-privacy/wat-zijn-cookies
  • www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen
  • https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies
  • https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/internet/cookies