Onze duurzame missie

Duurzaamheid voor iedereen; daar gaan wij voor! Met kwaliteitsproducten en het beste rendement. Wij geven transparant en onafhankelijk advies, passend bij grote én kleine budgetten. In 2019 zijn wij gestart met het adviseren, leveren en monteren van warmtepompen. Inmiddels hebben we vele woningen en bedrijfspanden voorzien van onze oplossingen.

Warmtepomp Advies & Installatie is onderdeel van Duurzaam Klimaatconcept B.V. Samen met onze partners helpen we je op weg naar een duurzame woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie, airconditioning en/of zonnepanelen. 

Kom werken bij ons

Bij Warmtepomp Advies & Installatie zoeken we enthousiaste collega’s met passie voor duurzaamheid, innovatie en uitdagingen. Samen ademen we duurzaamheid en werken we aan een nieuwe norm voor de manier waarop we wonen. Maar verandering realiseren kunnen we niet alleen. We zoeken out-of-the-box denkers én doeners die niet bang zijn om het anders te doen. Kom ons team versterken en bouw mee aan échte verandering en een prachtige toekomst van duurzaam wonen.

Vacatures

Collega's aan het woord

Werken bij Warmtepomp Advies

Mijn baan bij warmtepomp-advies geeft mij veel vrijheid en dat past bij deze tijd. Er is ruimte voor thuiswerken, maar ik ben ook graag op ons kantoor in Almere. Wat is leuk vind is dat er regelmatig voor lunch gezorgd wordt en daarnaast hebben we leuke teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.

-Jessie Kuik | Officemanager

Warmtepomp-advies is een bedrijf met potentie tot groei. Maar dat kunnen we alleen door onderscheidend te zijn richting klanten en goed voor onze medewerkers. Onze medewerkers maken echt het verschil, daarom geloof ik ook enorm in het samen doen. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder!

-Gilbert Punt | Directeur

Warmtepompadvies investeert in mensen en dat creert wederzijds loyaliteit. Materialen zijn goed geregeld en tijdens de klussen wordt er op de werkvloer ontzettend veel gelachen.

-Mike | Warmtepomp installateur
Welkom bij Warmtepomp-Advies. Kunnen we u helpen met uw keuze?