WIE ZIJN WIJ

Warmtepomp-Advies…, ontstaan vanuit de praktijk!

Warmtepomp Advies | Installatie is onderdeel van Duurzaam Klimaatconcept B.V. Wij ontwerpen, engineeren en installeren complete  klimaatsystemen voor uiteenlopende toepassingen.

In ons advies gesprek nemen wij alle factoren mee die van invloed zijn op uw binnenklimaat. Wij bieden u vervolgens een totaalconcept en nemen alle factoren zoals; afgiftesysteem, ventilatie, soort warmtepomp (klimaatsysteem), zonnepanelen (energieverbruik), airconditioning, warmteverlies berekening, etc. mee in onze aanbieding. U weet dan zeker dat alle componenten op elkaar afgestemd zijn voor de juiste werking.

Met onze partner Punt Ontwerp en Advies zijn wij uw specialist op het gebied van werktuigkundige installaties in de breedste zin.

Onze dienstverlening bestaat uit:

– Engineering – Alle soorten berekeningen van sanitair, VWA, HWA, gas, ventilatie, CV, GKW transmissie en koellast;
– Ontwerpen – Van het tekenen van plattegronden tot het opzetten van een principe schema’s;
– Werkvoorbereiding – Offertes aanvragen/beoordelen, bestellijsten maken, werkplanning opzetten enz.;
– Uitvoering – Bouwcoördinatie, aansturen onderaannemers/uitvoerders en projectmanager;
– Calculatie – Prijsberekeningen van de ontwerpen en engineering en meer- en minderwerk.


Filosofie Warmtepomp-Advies…

Het vinden van een duurzame oplossing op basis van een verantwoord budget met een ‘redelijke’ snelle terugverdientijd. Dit kan worden bereikt door een goede analyse van ‘wat heb ik écht nodig’. Warmtepomp-Advies kan u daarin optimaal adviseren en ook voor de installatie en begeleiding verzorgen. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.


Het realiseren van een energiezuinige woning betekent het zoveel mogelijk beperken van energieverliezen!Warmtepomp-Advies