Aan de slag bij warmtepomp advies

Warmtepomp-Advies is jouw verduurzamingspartner in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat je naast warmtepompen en airconditioning ook bij ons terechtkunt voor andere duurzame klimaat- en energiesystemen. Wij adviseren je graag over de perfecte balans tussen energieverbruik, temperatuur, comfort, luchtzuivering en eventueel reguleren van frisse lucht en vochtigheid.

Vloerverwarming en koeling

Vloerverwarming vormt in combinatie met een warmtepomp een zeer efficiënte en comfortabele manier van verwarmen en koelen. Het energieverbruik en de energiekosten zijn aanzienlijk lager dan met een cv-ketel. En handig: met vloerverwarming is het ook mogelijk om zuinig te koelen tijdens de warmere dagen.  

Daarom vloerverwarming:
✔ Meer comfort: gelijkmatige verwarming
✔ Onzichtbaar onder de vloer
✔ 10 tot 30 procent energiebesparing 
✔ Hoog rendement door lagere aanvoertemperatuur water 


Lage temperatuurradiatoren

Warmtepompen werken het meest efficiënt in combinatie met lagetemperatuurverwarming. De lage temperatuurradiatoren van JAGA bieden uitkomst wanneer je geen vloerverwarming in huis hebt, maar wel optimaal wilt verwarmen of koelen met een warmtepomp. Bij een lage temperatuurradiator wordt het aanvoerwater niet zoals gebruikelijk verwarmd tot 80˚C, maar tot 55˚C of lager. Terwijl je wél profiteert van een aangename binnentemperatuur.

Daarom lage temperatuurradiatoren:
✔ Meer comfort: gelijkmatige verwarming
✔ Zowel verwarmen als koelen mogelijk
✔ 10 tot 30 procent energiebesparing 
✔ Hoog rendement door lagere aanvoertemperatuur water 

Zonnepanelen

Verduurzamen loont nóg meer wanneer je energie opwekt met zonnepanelen. Zeker wanneer je dit doet in combinatie met energiezuinige oplossingen zoals warmtepompen en verwarmingssystemen. Haal het hoogste rendement uit de zon met de kwaliteitszonnepanelen en betrouwbare service van onze partner Stroom door Zon. Wij zorgen voor een heldere opbrengstberekening vooraf, zodat je weet welke zonnepanelen met welk vermogen voor u de beste keuze zijn.  

Daarom zonnepanelen:

✔ Duurzame elektriciteit 
✔ Lager energieverbruik en minder energiekosten
✔ Extra energiekorting door salderingsregeling (tot 2031) 
✔ Monitoring en beheer van uw installatie

Ventilatiesystemen

Mechanische ventilatie is belangrijk voor een optimale luchtcirculatie en beter voor de gezondheid. Zeker bij de woningen van tegenwoordig, die beter geïsoleerd zijn. Wanneer de lucht niet goed circuleert, kan er condens, schimmel en stofophoping ontstaan. Met onze kwaliteitsventilatiesystemen van Zehnder voorkom je deze risico’s en profiteer je van een comfortabele luchtkwaliteit.

Daarom een luchtregelingssysteem:

✔ Minder verwarmingskosten door betere luchtkwaliteit 
✔ Minder stofophoping en zwevend stof
✔ Minder allergieklachten en luchtwegproblemen 
✔ Het hele jaar door een fijn binnenklimaat

Naregeling

Haal het meeste uit je vloerverwarmingssysteem of lage temperatuurverwarming met een naregelsysteem. Onze naregelsystemen zijn van het kwaliteitsmerk Watts en maken het mogelijk om tot in precisie de juiste temperatuur in te stellen per ruimte.

Daarom naregeling:

✔ Nauwkeurige controle op binnentemperatuur
✔ Centraal of per zone instelbaar
✔ Efficiënte werking met warmtepomp

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?