Opties voor airconditioning?

Onze topmodellen

Wand / Vloermodellen Multi Split opties

Onze wand- vloermodellen zijn in verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar. Met hun strakke design kan het in ieders interieur passen. Ook toepasbaar op Multi Split tot wel 5 binnendelen

Offerte aanvragen
Plafond1-min
Plafond-min

Inbouw en cassette

Airconditioningsysteem wat onopvallend in een verlaagd plafond is ingebouwd. Met design roosters profiteer je van alle voordelen van innovatieve klimaatregeling, zonder dat het systeem opvalt in je interieur

Offerte aanvragen

Multi split +

Alles-in-één oplossing voor kleine appartementen, tiny house of vakantiewoningen (max. 80 m2 of 3 personen): airconditioning, verwarming én warm tapwater.

Alles-in-één systeem
Sluit een tank voor warm tapwater (90 of 120 liter) en max. 3 binnendelen aan op slechts 1 Multi+-buitendeel.

Offerte aanvragen

Warmtepomp Advies & Installatie expert op het gebied van klimaatbeheersing voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Ontdek het ultieme comfort met onze geavanceerde airconditioningsystemen, waarbij kwaliteit en innovatie hand in hand gaan.

Voor particulieren bieden wij een scala aan oplossingen om uw leefomgeving optimaal te conditioneren. Kies voor Daikin, een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn energie-efficiënte systemen en gebruiksvriendelijke bediening. Of ga voor Panasonic, waar betrouwbaarheid en stijl samenkomen voor een perfecte atmosfeer in huis.

Voor zakelijk gebruik bieden zowel Daikin als Panasonic krachtige en flexibele airconditioningsystemen. Optimaliseer uw werkomgeving met Daikin’s state-of-the-art technologieën en geniet van de duurzame prestaties. Panasonic, met zijn focus op innovatie en maatwerk, levert oplossingen die naadloos aansluiten op uw zakelijke behoeften.

Of het nu gaat om thuiscomfort of het creëren van een aangename werkomgeving, bij Warmtepomp Advies streven we ernaar om uw levenskwaliteit te verbeteren met topmerken als Daikin en Panasonic. Ontdek vandaag nog de perfecte airconditioningoplossing voor uw situatie.

Ontdek de zakelijke airconditioningoplossingen van Daikin en Panasonic bij Warmtepomp Advies. Daikin levert krachtige systemen met geavanceerde technologieën, waardoor u kunt rekenen op duurzame prestaties en optimaal comfort op de werkvloer. Panasonic biedt innovatieve en op maat gemaakte zakelijke airconditioningsystemen, waar betrouwbaarheid en stijl samenkomen om de ideale werkomgeving te creëren. Kies voor kwaliteit en efficiëntie met Daikin en Panasonic voor een comfortabele en productieve zakelijke atmosfeer. Ontdek meer op www.warmtepomp-advies.nl.

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?