Onze topmerken, uw garantie voor kwaliteit en perfect maatwerk!

Warmtepomp-Advies werkt uitsluitend met topmerken. Daardoor kunnen wij in elke behoefte voorzien. De installatie van een warmtepomp is een complex proces en kan niet zomaar eenvoudig gedaan worden. Warmtepomp-Advies installeert en levert inbedrijfstelling, garanties, onderhoud en service. Warmtepomp-Advies adviseert en begeleidt ook graag uw project, met erg veel plezier en tegen zeer concurrerende kosten.


Daikin biedt warmtepompen die garant staan voor een ideaal binnenklimaat en optimaal comfort. In zowel kleine woningen als grote kantoorruimtes. Met Daikin ervaar je bovendien het gemak van een intelligente bediening en een hoog rendement.

Bekijk producten

Nibe blinkt uit in duurzame en energie-efficiënte klimaatoplossingen. Het resultaat van tientallen jaren ervaring en duizenden uren productontwikkeling. Het brede productassortiment biedt alle mogelijkheden om te koelen, verwarmen en ventileren.

Bekijk producten

De duurzame ventilatie warmtepompen van het Deens kwaliteitsmerk Nilan zijn specifiek ontwikkeld als onderdeel van het gebouw waar ze komen te staan. Het resultaat? Ultiem comfort, hoogwaardige kwaliteit en een energiezuinige werking.

Bekijk producten

Contact

Onze adviseurs en installateurs helpen u graag en goed op weg!