Aan de rand van de gewilde wijk Buitenhof in Lelystad waar je van rust, ruimte en comfort geniet hebben wij een bestaande woning met een traditionele Cv-ketel omgezet naar een woning met nul op de meter. In een nul op de meter-woning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd.

Dit gebeurt door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Uit de warmteverlies berekening is de Daikin Altherma all-in one unit 6 kW gekomen voor het verwarmen en koelen van de vloerverwarming.

Daikin Altherma all-in one unit

Met de geïntegreerde 180 liter warmwaterboiler hebben de bewoners voldoende capaciteit voor warmwater. Om de bestaande vloerverwarming optimaal te laten werken hebben we de oude vloerverdeler vervangen door een pomp loze open verdeler. De 48 zonnepanelen Jinko Solar zwart met een 340 Wp vermogen incl. omvormer SolarEdge HD-wave hebben wij door onze vast Partner Stroom door Zon laten aanleggen. Ook hebben wij deze woning voorzien van een Daikin Multi Split airconditioningsysteem met 3 Stylish wandmodellen in zwart en mat wit passend bij de verschillende ruimtes

Meer van dit soort projecten

Terug naar overzicht
Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?